ProductesServeisIntegracióReferènciaÀrea client
HOME CATALÀ CASTELLANO ENGLISH
Empresa Novetats Contacte La qualitat nostra raó de ser
 
Objecte de la política de privacitat
Nota Legal

 

POLÌTICA DE PRIVACITAT DE MOTRONIC

 

MOTRONIC es compromet a realitzar els màxims esforços per complir en tot moment en relació amb els tractaments de dades que realitzi, amb la legislació vigent en cada moment en matèria de protecció de dades, actualment el Reglament General de Protecció de Dades (UE) Nº 679/2016.

 

A continuació MOTRONIC informa als USUARIS sobre els termes i condicions en què MOTRONIC tractarà les seves dades de caràcter personal. 

 

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE LES DADES

 

 

 

MOTRONIC SERVICE SABADELL, S.A.

NIF  A-58.429.309

Direcció postal: Avda. Castell de Barberà 16 (Pol. Ind. Santiga) Barberà del Vallès

Direcció electrònica: admon@motronic.es

Telèfon:  93 719 29 20

 

 

TRACTAMENT DE LES DADES DELS USUARIS

DEL FORMULARI CONTACTAR D’AQUESTA WEB

 

 

 1. 1.       Finalitat del Tractament de les dades dels usuaris del formulari contactar:

 

 • Gestionar i atendre les sol·licituds d’informació i/o consultes que els usuaris del formulari contactar de la web ens enviïn.

 

 • Gestionar l’enviament d’informació que ens sol·licitin i, en els casos que s’escaigui, facilitar-los les ofertes dels productes i/o serveis de MOTRONIC dels que ens hagin manifestat el seu interès. .

 

MOTRONIC no prendrà decisions automatitzades en base al seu perfil.

 

 1. 2.       Legitimació per al tractament de les dades dels usuaris del formulari contactar: consentiment de l'interessat.

 

La base legal per al tractament de les dades dels usuaris del formulari contactar es l’obtenció del seu consentiment, que ens serà prestat en cas i en el moment d’emplenar i enviar-nos el formulari contactar emplenat.

 

TRACTAMENT DE LES DADES DELS CLIENTS I PROVEÏDORS

 

 

 1. 1.       Finalitat del Tractament de les dades de clients i proveïdors: Gestionar la relació comercial existent i dur a terme les gestions comptables, fiscals i administratives de l’empresa.

 

 1. 2.       Legitimació per al tractament: La base legal per al tractament de les dades dels clients i proveïdors es l’existència i l’execució de contractes de compravenda i/o de prestació de serveis.

 

 1. 3.       Període de conservació de les dades: Conservem les dades de clients i proveïdors mentre es duguin a terme accions i relacions comercials i durant els anys necessaris per complir amb les nostres obligacions legals i/o fiscals derivades d’aquestes relacions contractuals.

 

TRACTAMENT DE LES DADES DELS DESTINATARIS DE LA NEWSLETTER I COMUNICACIONS COMERCIALS DE MOTRONIC

 

 

 

 1. 1.       Finalitat del Tractament de les dades dels destinataris de la Newsletter i comunicacions comercials:

 

Gestionar la subscripció i la remissió de la Newsleter i comunicacions comercials de MOTRONIC. 

 

 1. 2.       Legitimació per al tractament de les dades dels destinataris de la Newsletter: Consentiment de l’interessat.

 

La base legal per al tractament de les dades dels destinataris de la Newsletter i comunicacions comercials es l’obtenció del consentiment inequívoc del destinatari de la newsletter – comunicacions comercials.

 

D’altra banda, la base legal per al tractament i la remissió de les Newsletters que MOTRONIC pugui realitzar amb destinació als seus CLIENTS, es l'interès legítim de MOTRONIC. 

 

 1. 3.       Període de conservació de les dades dels destinataris de la Newsletter i comunicacions comercials: 

 

MOTRONIC conservarà les dades personals dels destinataris de la newsletter i comunicacions comercials de MOTRONIC necessàries per a la remissió de la newsletter i demes comunicacions comercials per termini indefinit, llevat que ens sol·licitin la baixa del servei de recepció de Newsletters i demes comunicacions comercials per escrit a admon@motronic.es amb copia del seu DNI.

 

 

TRACTAMENT DE LES DADES DELS SOL·LICITANTS D’OCUPACIÓ

CANDIDATS EN PROCESSOS DE SELECCIÓ D’OCUPACIÓ

 

 1. 1.       Finalitat del Tractament de les dades dels sol·licitants d’ocupació -candidats:

 

MOTRONIC tractarà les dades dels sol·licitants d’ocupació amb la finalitat d’incorporar i gestionar les seves dades en la nostra base de dades de candidats per poder contactar quan el seu perfil encaixi  amb alguna vacant en els processos de selecció de personal que MOTRONIC realitzi.

 

MOTRONIC no prendrà decisions automatitzades en base al seu perfil.

 

 1. 2.       Legitimació per al tractament de les dades dels sol·licitants d’ocupació-candidats: Consentiment de l’interessat.

 

La base legal per al tractament de les dades dels sol·licitants d’ocupació-candidats en processos de selecció d’ocupació es l’obtenció del seu consentiment, mitjançant l'acció positiva, en el moment de  fer-nos arribar el  seu currículum per qualsevol mitjà.

 

 1. 3.       Període de conservació de les dades dels sol·licitants d’ocupació-candidats:

 

MOTRONIC conservarà les seves dades en tant en quan no ens sol·liciti la seva supressió

 

 

  

 

 

TRACTAMEN DE LES IMATGES DE VIDEOVIGILÀNCIA

 

 

MOTRONIC a les seves instal·lacions compta amb càmeres de Videovigilància amb la finalitat de controlar l'accés a les instal·lacions de MOTRONIC i de dotar de seguretat a aquestes instal·lacions. Garantir la seguretat de persones, béns i instal·lacions.

 

Els destinataris de les imatges de Videovigilància son la direcció de la companyia i, en el seu cas, Forces i Cossos de Seguretat, Jutjats i Tribunals.  

 

El termini previst per a la supressió de les imatges de Videovigilància es d’UN MES, exceptPERÌODE GENERAL DE CONSERVACIÓ DE LES DADES 

 

 

En general i llevat d’indicació en sentit contrari en els anteriors apartats, MOTRONIC conservarà les seves dades personals que ens hagi proporcionat, en tant en quant no ens sol·liciti la seva supressió, excepte  indicació expressa en un altre  sentit en els anteriors apartats..

 

 

DESTINATARIS ALS QUE COMUNICAREM LES SEVES DADES

 

 

En general els destinataris de les seves dades seran el personal i la direcció de la companyia.

 

També podrien tenir accés a les seves dades les empreses que presten serveis a MOTRONIC que  requereixen l’accés a dades personals, que només accediran a les seves dades en qualitat d’Encarregats del Tractament amb la finalitat de prestar els serveis que MOTRONIC els tingui contractats.

 

Les seves dades no es cediran a tercers, excepte quan existeixi una obligació legal. 

 

 

DRETS QUE LI ASSISTEIXEN

 

Finalment, l’informem que, si ho desitja, pot exercir els drets que el RGPD 679/2016 reconeix a les persones interessades a accedir a les seves dades, a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes, a oposar-se al tractament de les seves dades en determinades circumstàncies, a cancel·lar el tractament de les seves dades en determinades circumstàncies, a sol·licitar la supressió de les seves dades quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a la finalitat per a la qual es van recollir, a l’oblit ,a la limitació del tractament i a la portabilitat de les dades, dirigint-se per escrit a) admon@motronic.es amb copia del seu DNI.


  EMPRESA · NOVETATS · CONTACTE · PRODUCTES · SERVEIS · INTEGRACIÓ · REFERÈNCIA
ÀREA CLIENT · NOTA LEGAL · MAPA WEB · POLÍTICA DE COOKIES

Avda. Castell de Barberá, 16 · Pol. Ind. Santiga 08210 Barberà del Vallès (Barcelona - Catalunya)
Tel.: 93 719 29 20 / Fax: 93 719 29 21 · Ap de Correus nº 329 · NODUS · 08210 · motronic@motronic.es


SMA Sistemas de Manipulación Aisitida S.L.